Întinerește în mod natural: 5 sfaturi ușor de aplicat!

"Tinerețe fără bătrânețe" sună rupt din poveștile cu Albă ca Zăpada, așa-i? Știm cu toții că ceea ce pare a fi un ideal, o perfecțiune departe de atins, are mai mult un potențial descurajator. De aceea, contrar așteptărilor, fix acest concept de "ideal", ne pune zilnic bețe în roate. 

Dar întrebarea este "Cum putem trece peste acest obstacol?" Nimic greu în esență, la fel ca și în filmele cu Harry Potter sau în basmele pe care le auzeam când eram copii, există un cuvânt magic care rezolvă tot, "acțiune". Așadar, ceea ce trebuie să faci este să integrezi câteva lucruri de bază în rutina ta zilnică. Iată 5 sfaturi ușor de urmat pentru a întineri în mod natural:

💰 Citește articolul până la final și beneficiezi de o surpriză din partea noastră! 💰

„Dieta ta este un cont bancar. Alegerile bune de mâncare sunt investiții bune.” – Bethenny Frankel

1. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, alimentele pe care le consumăm ne pot afecta foarte mult aspectul, calitatea vieții și riscul de îmbolnăvire.

Organismul nostru se bazează pe diferiți nutrienți pentru a susține procesul natural de îmbătrânire. Anumiți nutrienți pot ajuta la încetinirea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi promovarea pielii sănătoase.

Este important de reținut că, consumul de alimente specifice nu te va face să arăți semnificativ mai tânăr și că nutriția este doar un aspect al încetinirii îmbătrânirii.

Totuși, adăugarea de alimente bogate în nutrienți în dieta ta, te poate ajuta să arăți și să te simți mai bine pe măsură ce înaintezi în vârstă. În general, încearcă să consumi:

✔️ Surse sănătoase de proteine

✔️ Grăsimi sănătoase

✔️ Alimente bogate în antioxidanți

„Apa este cel mai neglijat nutrient în dieta noastră, dar unul dintre cele mai vitale.” – Kelly Barton

2. Apa ne ajută foarte mult să ne păstrăm sănătatea tenului și vitalitatea corpului. Dacă nu bei suficientă apă, pielea ta va prezenta semne de uscăciune. Aplicarea de creme și loțiuni nu poate să înlocuiască sursa de apă din interior, care alimentează celulele cutanate și încetinește apariția ridurilor. 

Mai mult decât atât, deficitul de apă determină organismul să rețină mai multe lichide, ceea ce înseamnă o predispoziție crescută la formarea pungilor de sub ochi, balonare, picioare umflate etc.    

Iată câteva modalități de a face consumul de apă mai ușor:

✔️ Adăugă fructe sau ierburi pentru a da apei un gust mai plăcut

✔️ Îți poți seta o alarmă sau poți folosi o aplicație pentru a-ți aduce aminte să bei apă

✔️ Optează pentru apă în locul băuturilor dulci

„Somnul este lanțul de aur care ne ține sănătatea și trupul împreună.” – Thomas Dekker

3. Somnul ajută la întinerire prin stimularea proceselor de reparare și regenerare a celulelor din corp. În timpul somnului, organismul produce hormoni cum ar fi hormonul de creștere și melatonina, care ajută la îmbunătățirea sănătății pielii și la reducerea semnelor de îmbătrânire. 

De asemenea, somnul poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și la reducerea stresului, care poate contribui la un aspect mai tânăr. Deci, este important să acordăm atenție necesității de odihnă și să avem un program regulat de somn. Iată câteva modalități de a avea un somn de calitate:

✔️ Evită cafeaua, alcoolul și ecranele (televizor, telefon, laptop) înainte de a te culca

✔️ Încearcă să te culci și să te trezești la aceeași oră în fiecare zi

✔️ Asigură-te ​​că temperatura camerei este potrivită pentru somn

„Lipsa exercițiului fizic îi răpește corpului un ingredient esențial.”  –  Karen Sessions

4.  Exercițiile fizice determină inima să pompeze mai mult sânge de-a lungul întregului corp, activitatea susținută contribuind și la o mai bună oxigenare a acestuia. Toate se traduc prin îmbunătățirea aspectului pielii, eliminarea mai eficientă a toxinelor și reproducerea accelerată a celulelor pielii.

Un studiu publicat în acest an de cercetătorii de la Universitatea McMaster din Ontario, SUA, a mers până la a afirma că sportul, nu neapărat foarte solicitant, poate ajuta pielea să întinerească chiar și cu 40 de ani!

"Este incredibil când te gândești la felurile complicate în care sportul ne modifică trupul", a declarat, pentru Daily Mail, dr. Mark Tarnopolsky. Iată câteva metode simple de a include sportul în rutina ta zilnică:

✔️ Găsește un partener de antrenament

✔️ Poți folosi aplicații pentru a ține evidența activităților fizice 

✔️ Încearcă să alegi o activitate care îți aduce cu adevărat plăcere

"Dacă problema poate fi rezolvată, de ce să-ți faci griji? Dacă problema nu poate fi rezolvată – este inutil    să-ți faci griji." – Buddha

5. Îmbătrânirea, ca și stresul, este, de asemenea, o parte naturală a vieții. În timp, creierul își pierde capacitatea de a regla nivelul hormonilor de stres. Acest lucru nu numai că contribuie la dezechilibre hormonale, dar duce și la creșterea nivelului de stres la adulți. 

O persoană care se confruntă cu stres cronic are mai multe șanse să facă alegeri de viață nesănătoase, ceea ce provoacă probleme suplimentare de sănătate. Cu alte cuvinte, stresul accelerează îmbătrânirea, iar îmbătrânirea provoacă stres - este un cerc vicios. Iată câteva modalități prin care poți diminua stresul cotidian:

✔️ Concentrează-te pe momentul prezent

✔️ Practică un sport regulat

✔️ Practică tehnici de respirație

Doza De Sănătate sare în ajutor!

Vă prezentăm Beauty Complex, Ser pentru ochi și Apă de trandafiri! Aceste trei produse indispensabile sunt bogate în vitamine și nutrienți esențiali pentru a vă îmbunătăți rutina de înfrumusețare.

Beauty Complex: Acest supliment puternic este făcut cu niacină, zinc și vitamina B6, conceput pentru a susține sănătatea pielii, părului și unghiilor. Niacina ajută la îmbunătățirea texturii pielii, în timp ce zincul promovează un sistem imunitar sănătos, iar vitamina B6 ajută la menținerea echilibrului hormonal.

Ser pentru ochi: Acest ser pentru ochi conține acid hialuronic, nanoceluloză și coenzima Q10, făcându-l soluția perfectă pentru ochii cu aspect obosit. Acidul hialuronic hidratează pielea delicată din jurul ochilor, nanoceluloza ajută la netezirea liniilor fine și a ridurilor, iar coenzima Q10 este un antioxidant puternic care vă ajută să vă protejați pielea de radicalii liberi nocivi.

Apă de trandafiri: Această soluție răcoritoare este făcută cu apă de trandafiri, acid hialuronic și moringa, făcându-l perfect pentru pielea obosită. Apa de trandafiri îți calmează și hidratează pielea, acidul hialuronic blochează umiditatea, iar moringa ajută la hrănirea și protecția pielii de daunele mediului.

Profită de oferta noastră promoțională exclusivă și experimentează astăzi beneficiile acestor trei produse uimitoare!

Beauty Complex

✔ Menține strălucirea și hidratarea tenului

✔ Conferă un aspect neted tenului

✔ Previne apariția ridurilor

✔ Oferă pielii un efect de strălucire sănătos

✔ Reglează pigmentarea pielii, prevenind apariția petelor

✔ Contribuie la menținerea sănătății pielii (Biotină, Zinc, Vitaminele B2 și PP)

✔ Contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor (Biotina și Zinc)

✔ Contribuie la stoparea căderii părului, îi stimulează creșterea, îi redă vitalitatea

✔ Benefic în situațiile în care părul cade anormal, este deteriorat, despicat, fragil sau tern

Conține: 30 comprimate.

Compoziție:

✔ Extract de Mei - 50mg

✔ Extract de Grâu - 50mg

✔ Niacină - 16mg

✔ Acid Pantotenic - 6mg

✔ Acid Folic - 200µg

✔ Zinc - 4mg

✔ Vitamina B6 - 1.4mg

✔ Vitamina B12 - 2,5µg

✔ Tiamină - 1.1mg

✔ Biotină - 50µg

✔ L-Cisteină - 50mg

✔ L-Metionină - 100mg

✔ Riboflavină - 1.4mg

Ser Pentru Ochi

✔ Reduce Pigmentarea

✔ Reduce Cearcănele

✔ Efect Regenerativ

Conține: 30ml

Compoziție:

✔ Coenzima Q10

✔ Nanoceluloză

✔ Col-Kefir®

✔ Acid Hyaluronic

Apă de Trandafiri

✔ Contribuie la aspectul sănătos și uniform al tenului

✔ Redă Luminozitatea Tenului

✔ Regenerează și Tonifică Pielea

✔ Demachiant Natural

Conține: 100ml

Compoziție:

✔ Col-Kefir®

✔ Apă de Trandafiri

✔ Moringa

✔ Centella Asiatica

✔ Ulei de Schisandra

✔ Acid Hyaluronic

💰 Profită acum de oferta promoțională 2+1 Gratis! La doar 99 Ron cu Transportul Gratuit! 💰

Doza de SanatateDoza de SanatateDoza de Sanatate

Preț întreg 129

Va mulțumim pentru comandă! Unul dintre operatorii noștri telefonici o să vă contacteze pentru confirmarea datelor de livrare.
Ne pare rău. A apărut o eroare. Vă rugăm să incercati din nou.
Comanda acum pe messenger
Comenzi Telefonice
0771 104 521
Contact Office
0729 323 347