Îmbunătățește-ți starea de bine cu un antidepresiv natural!

Din ce în ce mai multe persoane caută forme naturale antidepresive pentru a-i ajuta să facă față depresiei deoarece antidepresivele tradiționale au uneori efecte secundare nedorite.

Pentru o abordare care nu se bazează pe produse farmaceutice sau psihoterapii, luați în considerare aceste opțiuni.

‘. . . sănătatea mintală este una dintre provocările majore de sănătate ale timpului nostru, evidențiată de aproximativ 1 din 5 persoane care suferă un episod de depresie severă în fiecare an. . .’

💰 Citește articolul până la final și beneficiezi de o ofertă promoțională din partea noastră! 💰

Depresia apare ca o stare de spirit tristă persistentă, interes redus pentru activitățile tale preferate și simptome care interferează negativ cu funcționarea ta zilnică.

Deznădejdea și anhedonia (pierderea plăcerii) sunt două simptome distinctive care sunt aproape invariabil prezente în tulburarea depresivă majoră.

Alte semne ale depresiei includ oboseala sau neliniștea, dureri de cap, dificultăți de concentrare, modificări de greutate, vinovăție și anxietate.

Suplimentele, remediile naturale și modificările stilului de viață vă pot îmbunătăți simptomele depresive, însă cereți unui medic să vă evalueze depresia, doar ei pot determina care rută este cea mai bună pentru tine.

Mai multe studii au arătat chiar că exercițiile fizice sunt comparabile cu medicamentele antidepresive pentru ameliorarea depresiei.

În timp ce exercițiile mai intense, care includ exerciții de rezistență, par să fie deosebit de eficiente pentru îmbunătățirea stării de spirit.

Un alt antidepresiv natural este Ginko Biloba, o plantă bogată în antioxidanți folosită pentru a îmbunătăți sănătatea creierului și pentru a trata o varietate de afecțiuni.

Deși suplimentele alimentare conțin de obicei extracte din frunzele plantei, semințele de ginkgo biloba sunt utilizate în mod obișnuit în scopuri de vindecare în medicina tradițională chineză.

Ginkgo conține numeroase flavonoide, compuși despre care susținătorii sugerează că pot proteja împotriva problemelor legate de îmbătrânire, cum ar fi demența, prin îmbunătățirea fluxului de sânge către creier, printre alte beneficii.

Suplimentul nostru Ginkgo biloba susține circulația sangvină de la nivelul creierului până la cel al extremităților. Contribuie la menținerea funcțiilor psihice la persoanele de vârsta a III-a.

Beneficii:

✔ Conține antioxidanți puternici.

✔ Combate inflamația.

✔ Îmbunătățește circulația și susține sănătatea inimii.

✔ Reduce simptomele afecțiunilor psihice și ale demenței.

✔ Ameliorează diverse afecțiuni oculare.

✔ Ameliorează stări depresive, anxietate, Alzheimer.

✔ Contribuie la vindecarea unor afecțiuni ale pielii.

✔ Reduce riscul de infarct.

✔ Are efect antiastmatic.

Administrare: Câte 1 comprimat de 1-2 ori pe zi, înainte de orele 18:00, cu 30 minute înainte de masă.

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului! A se consulta specialistul înainte de utilizare! Contraindicat în caz de obstrucție intestinală, inflamații intestinale acute, ileus, abdomen chirurgical acut, constipație cronică, dureri abdominale cu etiologie necunoscută, deshidratare severă, afecțiuni renale. A se administra cu prudență femeilor însărcinate și persoanelor diabetice. Poate interacționa cu glicozide cardiotonice, diuretice, antidiabetice, medicamente antiaritmice la administrare concomitentă.

Important!

Nu se folosește împreună cu anticoagulante în aceeași zi!

Conține 30 de comprimate.

Compoziție / 1 comprimat:

✔ Ginkgo biloba - 40mg

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar sănătos și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viață sănătos, bazat pe consumul de legume și fructe. Pentru o viață sănătoasă, faceți exerciții fizice zilnic și consumați cel puțin 2 litri de apă pe zi.

💰 Profită acum de oferta promoțională 2+1 Gratis! La doar 99Ron cu Transportul Gratuit! 💰

Doza de SanatateDoza de SanatateDoza de Sanatate

Preț întreg 150

Va mulțumim pentru comandă! Unul dintre operatorii noștri telefonici o să vă contacteze pentru confirmarea datelor de livrare.
Ne pare rău. A apărut o eroare. Vă rugăm să incercati din nou.
Comanda acum pe messenger
Comenzi Telefonice
0771 104 521
Contact Office
0729 323 347