De ce este important să faci sport zilnic și cum să te motivezi?

Există multe beneficii aduse de activitatea fizică regulată. Practicarea sportului sau a altor forme de exerciții fizice poate ajuta la creșterea forței, a rezistenței și la reducerea riscului de boli cronice, cum ar fi obezitatea, diabetul și bolile de inimă. Exercițiile fizice ajută, de asemenea, la eliberarea de substanțe chimice (cum ar fi: endorfina, cortizol, insulina și altele) în creier care ne fac să ne simțim fericiți și care ne scad niveul de stres. 

Dar uneori, poate fi dificil să vă motivați. Iată câteva metode prin care vă puteți găsi motivația de care aveți nevoie:

💰 Citește articolul până la final și beneficiezi de o surpriză din partea noastră! 💰

1. Stabiliți obiective specifice

Stabilirea unor obiective specifice atunci când includeți în rutina zilnică o activitate fizică regulată este importantă, deoarece ajută la furnizarea de concentrare, direcție și motivație. Având în vedere un obiectiv specific, vă permite să lucrați spre un scop clar, care poate face exercițiul mai eficient. Aici sunt câteva modalități de a reuși să vă atingeți obiectivele setate:

✔️Faceți-le măsurabile: Asigurați-vă că obiectivele dumneavoastră sunt măsurabile, astfel încât să vă puteți urmări progresul. De exemplu, în loc să spuneți „Vreau să fiu mai activ.”, setați un obiectiv de a „merge 30 de minute pe zi, 5 zile pe săptămână”.

✔️Stabiliți un termen limită: Acordați-vă un termen limită pentru a vă atinge obiectivele, vă va ajuta să rămâneți motivat și concentrat.

✔️Împărțiți-vă obiectivul primar în pași mai mici: Acestă fragmentare a obiectivului final îl va face mai realizabil și vă va ajuta să vă urmăriți progresul.

2. Găsiți o activitate care vă place

Cel mai eficient mod de a vă menține consecvenți este acela de a găsi o activitate care vă place. Fie că este vorba de a practica un sport sau de a merge la o drumeție, este important să găsiți ceva pe care să-l așteptați cu nerăbdare să-l faceți din nou. Aici sunt câteva exemple de moduri prin care vă puteți găsi o activitate care vă place:

✔️Încercați diferite activități: Cel mai bun mod de a găsi o activitate care vă place este să încercați diferite sporturi și activități. Puteți face acest lucru prin înscrierea la cursuri, alăturarea unui club sau încercând un nou sport sau activitate cu prietenii.

✔️Luați în considerare preferințele dumneavoastră personale: Când încercați să vă alegeți un sport care vă place este important să țineți cont de preferințele dumneavoastră. Cum ar fi dacă preferați să fiți în interior sau în aer liber, activități solo sau de grup și activități competitive sau necompetitive.

✔️Aveți răbdare: Găsirea unei activități care vi se potrivește necesită timp și răbdare, nu vă descurajați dacă durează ceva timp pentru a găsi ceva care vă place.

3. Includeți sportul în rutina zilnică 

Încercați să faceți din activitatea fizică o parte regulată a rutinei de zi cu zi. Fie că este vorba de o plimbare de dimineață, de a urca scările în loc de lift sau de a face un sport cu prietenii după muncă, cu cât îl faceți mai mult un obicei, cu atât este mai probabil să rămâneți cu el. Aici sunt câteva modalități de a include sportul în rutina dumneavoastră:

✔️Utilizați tehnologia: Pentru a vă ajuta să rămâneți focusat utilizați tehnologia, cum ar fi un memento din calendar sau o aplicație de fitness care vă urmărește progresul și vă amintește de programul dumneavoastră.

✔️Fiți flexibili: Amintiți-vă că este în regulă să pierdeți o zi sau două de sport, nu fiți prea duri cu voi, dar asigurați-vă că ajungeți din urmă în ziua următoare.

4.  Urmăriți-vă progresul 

Urmăriți progresul notând ceea ce ați făcut, cât timp ați făcut-o și cum v-ați simțit după aceea. Văzând progresul notat poate fi un motiv excelent pentru a vă continua activitatea fizică.

Este important să rețineți că progresul nu este întotdeauna liniar, uneori este posibil să aveți eșecuri, dar urmărirea progresului vă va ajuta să rămâneți pe drumul cel bun și motivat. De asemenea, vă va ajuta să vă ajustați obiectivele și rutina după cum este necesar. Aici sunt câteva exemple prin care vă puteți urmări progresul:

✔️Păstrați un jurnal de antrenament: Țineți un jurnal cu antrenamentele dumneavoastră, inclusiv tipul de exercițiu, durata și intensitatea. Acest lucru vă va ajuta să urmăriți progresul în timp și să faceți ajustări după cum este necesar.

✔️Reflectați la felul în care vă simțiți: Reflectați asupra modului în care vă simțiți după fiecare antrenament, câtă energie aveți, cum dormiți și cum vă recuperați, toate acestea vă vor oferi o idee despre modul în care corpul dumneavoastră răspunde la rutina de antrenament.

5. Recompensați-vă 

Recompensați-vă pentru atingerea obiectivelor setate sau pentru că ați rămas consecvenți cu activitatea fizică. Astfel, vă puteți găsi motivația de care aveți nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Este important să rețineți că recompensele ar trebui să fie ceva de care vă bucurați cu adevărat și care vă vor motiva să vă continuați rutina sportivă. Aici sunt câteva exemple prin care vă puteți recompensa:

✔️Răsfățați-vă: răsfățați-vă cu ceva care vă place, cum ar fi o masă preferată, o carte nouă sau un film.

✔️Luați-vă o zi liberă: Acordați-vă o pauză bine meritată și luați-vă o zi liberă de la rutina dumneavoastră obișnuită, folosiți-o pentru a vă relaxa și a face ceva care vă place.

✔️Planificați o activitate distractivă: Planificați o activitate distractivă, cum ar fi o excursie sau o zi cu prietenii, ca recompensă pentru atingerea unei etape în rutina dumnevoastră sportivă.

Pe scurt, activitatea fizică regulată este importantă pentru menținerea sănătății și a bunăstării generale. Pentru a vă motiva să fiți activ în fiecare zi, încercați să vă stabiliți obiective specifice, să găsiți o activitate care vă place, să vă recompensați și să găsiți un partener de antrenament sau să vă alăturați unei echipe sportive. Amintiți-vă, chiar și activitățile mici pot fi benefice, așa că nu vă descurajați dacă nu puteți face antrenamente intense în fiecare zi.

Doza De Sănătate sare în ajutor!

Exercițiile fizice sunt esențiale pentru menținerea unui corp și a unei minți sănătoase. De aceea, oferim o promoție specială pentru produsele noastre MSM Support și Happy Family. Atunci când sunt utilizate împreună cu exercițiile zilnice, aceste suplimente vă pot îmbunătăți starea generală de bine.

MSM Support este un supliment antiinflamator puternic care poate ajuta la reducerea durerilor articulare și la îmbunătățirea flexibilității. Este o opțiune grozavă pentru cei care se confruntă cu disconfort din cauza exercițiilor fizice regulate sau pentru cei care doresc să-și îmbunătățească gama de mișcare.

Happy Family este un stimulent natural al stării de spirit care poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății. Este perfect pentru cei cărora le este greu să rămână motivați în timpul rutinei de antrenament. Acest supliment vă poate ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți sentimentul general de bunăstare și să vă ușurați să respectați planul de exerciții.

Nu lăsați durerile sau lipsa de motivație să vă împiedice să vă atingeți obiectivele de fitness. Încercați astăzi suplimentele noastre MSM Support și Happy Family și experimentați din plin beneficiile exercițiilor zilnice!

MSM Suport

Reduce durerile articulare, contribuind la îmbunătăţirea calităţii vieţii

Are efect antiinflamator şi creşte nivelul de glutation

Poate accelera recuperarea după efort fizic, prin reducerea leziunilor musculare și a stresului

Ajută la ameliorarea simptomelor artritei prin reducerea durerii și a rigidității

Îmbunătățește flexibilitatea

Îmbunătățește sănătatea și tenul pielii

Detoxifică corpul

Întărește părul și unghiile

Accelerează vindecarea

Mărește energia în mod natural

Conține: 30 comprimate.

Compoziție:

✔ MSM - 1000mg

Happy Family conține - 23 de vitamine și minerale, 9 extracte naturale din plante și fructe, 7 extracte naturale din alge, 24 de pulberi naturale din fructe și legume și 7 ciuperci. Cele 70 de ingrediente active asigură necesarul zilnic de nutrienţi esenţiali, reglând metabolismul , crescând imunitatea și asigurând o funcționare optimă a organismului.

✔️ Reduce oboseala și extenuarea

✔️ Susţine metabolismul energetic normal

✔️ Susţine sănătatea sistemului imunitar

✔️ Contribuie la menţinerea sănătăţii psihice și a funcţiei cognitive

✔️ Menţine sănătatea sistemului osos și muscular

✔️ Menţine sănătatea pielii, părului și a unghiilor

✔️ Ajută la eliminarea radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea pielii

✔️ Ajută la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, a

ligamentelor, a gingiilor și a pielii

Conține: 30 comprimate.

Compoziție:

Extract de Ginseng-chinezesc standardizat 2% ginsenozide, calci, mix-ul de ciuperci (Maitake, Shiitake, Cordyceps sinensis, Coama leului, Agaricus blazei, Chaga, Păstrăv de fag), vitamina C, magneziul, mix de fructe (rodie, coacăze, cireșe, zmeură, ananas, struguri, cătină, soc, afine, acai, portocale, papaya), mix de legume (varză, kale, ghimbir, dovleac, sfeclă, brocoli, spanac, ceapă, morcov, roșii, iarbă de grâu, iarbă de orz, lucernă), spirulina standardizată 60% proteine, extract de sâmburi de struguri, extract de Polygonum cuspidatum standardizat 20% resveratrol, extract de ceai-verde standardizat 98% polifenoli, extract de măceș standardizat 50% vitamina C, extract de cătină, extract de ginseng-siberian standardizat 0,4% eleutherozide, extract de Ginkgo biloba standardizat 24% ginkgoflavonoide și 6% lactone terpenice, extract de guarana standardizat 16% cafeină, extract de kelp, vitamina E, fier, chlorella ecologică standardizată.

💰 Profită acum de oferta promoțională 2+1 Gratis! La doar 99 Ron cu Transportul Gratuit! 💰

Doza de SanatateDoza de SanatateDoza de Sanatate

Preț întreg 173

Va mulțumim pentru comandă! Unul dintre operatorii noștri telefonici o să vă contacteze pentru confirmarea datelor de livrare.
Ne pare rău. A apărut o eroare. Vă rugăm să incercati din nou.
Comanda acum pe messenger
Comenzi Telefonice
0771 104 521
Contact Office
0729 323 347