Colesterolul - Înțelegerea și gestionarea acestuia pentru o inimă sănătoasă

Colesterolul este o substanță ceroasă, de origine naturală esențială pentru organismul nostru. În cantități adecvate, colesterolul îndeplinește funcții vitale, cum ar fi producerea de hormoni, sinteza vitaminei D și formarea structurii celulare. Cu toate acestea nivelul ridicat al colesterolului poate duce la probleme de sănătate grave cum ar fi bolile cardiovasculare.

💰 Citește articolul până la final și beneficiezi de o ofertă promoțională din partea noastră! 💰

Colesterolul este transportat în sânge de către lipoproteine care sunt de două tipuri principale: lipoproteine cu densitate mică (LDL) și lipoproteine cu densitate mare (HDL). LDL este adesea numit "colesterolul rău", deoarece excesul de LDL poate forma depozite grase în artere, ducând la ateroscleroză și crescând riscul de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale. Pe de altă parte HDL este cunoscut sub numele de "colesterolul bun" deoarece ajută la eliminarea excesului de colesterol din organism și protejează inima.

Există mai multe modalități prin care putem ține sub control nivelul de colesterol și să ne protejăm inima precum activitățile fizice regulate, menținerea sub control a greutății corporale și adoptarea unei diete echilibrate. Iată câteva ingrediente benefice pentru nivelul de colesterol:

Anghinare

Frunzele și tulpinile anghinarei conțin substanțe active cum ar fi cinarina și flavonoidele care au fost asociate cu scăderea nivelului de colesterol și îmbunătățirea sănătății cardiace. 

Cinarina este considerată responsabilă pentru scăderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul rău) din organism. Se crede că cinarina acționează prin inhibarea producției de colesterol în ficat și creșterea eliminării acestuia din organism. Totodată anghinarea poate stimula producția de colesterol HDL (colesterolul bun) în organism. Colesterolul HDL ajută la eliminarea excesului de colesterol din sânge și previne formarea depozitelor grase în artere.

🍚Orez roșu

Orezul roșu este bogat în substanțe numite monacoline, inclusiv monacolina K care este cunoscută și sub numele de lovastatină. Monacolina K acționează prin inhibarea unei enzime din organism care este responsabilă de producerea colesterolului. Lovastatina este un compus utilizat în mod obișnuit în medicamentele pentru scăderea colesterolului. Astfel orezul roșu poate contribui la menținerea unui nivel sănătos al colesterolului.

🧄Usturoi

Usturoiul conține compuși antioxidanți care pot proteja celulele și membranele arteriale împotriva daunelor oxidative. Acest lucru poate ajuta la prevenirea oxidării colesterolului LDL și la reducerea riscului de formare a plăcilor de aterom. Pe de altă parte usturoiul are efect anticoagulant, el poate subția sângele și poate preveni formarea cheagurilor. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele cu colesterol crescut deoarece este redus riscul de boli cardiovasculare.

Măslin

Extractul din frunzele de măslin poate reduce nivelul colesterolului din sânge și poate scădea presiunea sângelui la pacienții cu hipertensiune ușoară conform unui studiu efectuat de cercetătorii elvețieni și germani.

Studiul a fost efectuat pe 20 de perechi de gemeni identici care aveau presiunea sângelui crescută și cărora le-au fost administrate diferite tratamente rezultatul confirmând faptul că frunzele de măslin au proprietăți antihipertensive.

Gestionarea colesterolului este esențială pentru menținerea unei sănătăți cardiovasculare optime. Colesterolul crescut poate reprezenta un factor de risc major, acesta influențând apariția bolilor de inimă și a accidentelor vasculare cerebrale. Cu toate acestea există numeroase opțiuni de intervenție, atât în ceea ce privește stilul de viață cât și medicația care pot ajuta la menținerea acestuia la un nivel sănătos.

Doza De Sănătate sare în ajutor!

Suntem încântați să îți prezentăm o ofertă specială pentru un produs inovator care te va ajuta să îți menții nivelul de colesterol sub control și să-ți îmbunătățești starea de sănătate: Herbal Colesterol. Acest supliment alimentar revoluționar este conceput pentru a susține un nivel sănătos de colesterol și pentru a promova o inimă sănătoasă.

Ce este colesterolul și de ce este important să îl menținem sub control? Colesterolul este un tip de grăsime prezentă în organism care joacă un rol vital în funcționarea normală a acestuia. Cu toate acestea un nivel ridicat de colesterol "rău" (LDL) poate duce la acumularea plăcilor de grăsime pe pereții arterelor, ceea ce crește riscul de boli cardiovasculare. Prin urmare, este esențial să luăm măsuri pentru a menține un nivel sănătos de colesterol.

Iată cum Herbal Colesterol te poate ajuta:

✔ Reduce colesterolul "rău" (LDL): Formula avansată a Herbal Colesterol conține ingrediente naturale și extracte puternice recunoscute pentru capacitatea lor de a reduce nivelul de colesterol "rău" din sânge.

✔ Crește colesterolul "bun" (HDL): Suplimentul nostru promovează și creșterea nivelului de colesterol "bun" (HDL), care are un rol benefic în protejarea sănătății cardiovasculare.

✔ Protejează inima: Herbal Colesterol contribuie la menținerea sănătății generale a inimii și a sistemului circulator, reducând riscul de boli cardiovasculare.

Nu rata această oportunitate de a îți îmbunătăți starea de sănătate și de a înfrunta colesterolul nedorit cu ajutorul Herbal Colesterol. Produsul nostru este fabricat conform celor mai înalte standarde de calitate și siguranță, astfel încât să te poți baza pe rezultate eficiente și durabile.

Herbal Colesterol

Beneficii:

✔ Contribuie la sănătatea inimii.

✔ Contribuie la funcționarea normală a stomacului și ficatului.

✔ Menține valorile normale ale lipidelor din sânge.

✔ Contribuie la menținerea sănătății vasculare și a venelor.

✔ Acțiune antibacteriană și antioxidantă.

✔ Contribuie la întărirea sistemului imunitar și menține sănătatea căilor respiratorii.

Recomandat în:

✔ Colesterol rău(LDL) crescut

✔ Tensiune arterială sistolică

✔ Deficiențe imunitare

✔ Steatoză hepatică

✔ Circulație periferică deficitară

Conține: 30 capsule

Compoziție:

Extract apos 5:1 (maltodextrină) din frunze de Anghinare (Cynara scolymus) standardizat 2,5% cinarină, extract hidroetanolic 5:1 din părți aeriene de Păpădie (Taraxacum officinale), extract din drojdie de Orez roșu fermentat (Monascus purpureus) standardizat 3% Monakolina K, Chitosan 90% (din crustacee), extract uscat din bulbi de Usturoi (Allium sativum) standardizat 1% alliină, extract uscat 4:1 din frunze de Măslin (Olea europaea), extract din ceară de Trestie de zahăr (Saccharum officinarum) standardizat 98% policosanol și 12% octacosanol, capsulă vegetală (hidroxipropilmetilceluloză, apă purificată).

💰 Profită acum de oferta promoțională 2+1 Gratis! La doar 120 RON cu Transport Gratuit! 💰

Doza de SanatateDoza de SanatateDoza de Sanatate

Preț întreg 240

Va mulțumim pentru comandă! Unul dintre operatorii noștri telefonici o să vă contacteze pentru confirmarea datelor de livrare.
Ne pare rău. A apărut o eroare. Vă rugăm să incercati din nou.
Comanda acum pe messenger
Comenzi Telefonice
0771 104 521
Contact Office
0729 323 347