Bye bye colesterol!

Colesterolul este o substanță densă, asemănătoare grăsimii, care se găsește în toate celulele corpului. 

Este important pentru multe funcții ale corpului, cum ar fi producerea de hormoni, bilă și vitamina D. 

Cu toate acestea, atunci când există prea mult colesterol în sânge, acesta se poate acumula în pereții arterelor și crește riscul de boli de inimă.

Există două tipuri principale de colesterol: 

- LDL (lipoproteine cu densitate scăzută) 

- HDL (lipoproteine cu densitate mare). 

Colesterolul LDL este adesea denumit colesterol „rău”, deoarece poate contribui la formarea plăcii în artere.

Colesterolul HDL, pe de altă parte, este adesea denumit colesterol „bun”, deoarece ajută la eliminarea colesterolului LDL din sânge.

Având grijă de nivelul de colesterol, puteți contribui la reducerea riscului de boli de inimă și la îmbunătățirea sănătății generale.

💰 Citește articolul până la final și beneficiezi de o surpriză din partea noastră! 💰

1. Uleiul de Pește

Uleiul de pește este grăsimea sau uleiul care este extras din țesutul de pește. De obicei provine de la pește gras, cum ar fi heringul, tonul, hamsiile și macroul. Uneori este obținut din ficatul altor pești, așa cum este cazul uleiului de ficat de cod.

Principalii omega-3 din uleiul de pește sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA),

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă consumul a 1-2 porții de pește pe săptămână. Acest lucru se datorează faptului că acizii grași omega-3 din pește oferă multe beneficii pentru sănătate, inclusiv protecție împotriva multor boli. Dacă nu obișnuiești să consumi 1-2 porții de pește pe săptămână, suplimentele cu ulei de pește te pot ajuta să crești aportul de omega-3.

Contribuie la sănătatea inimii și a vaselor de sânge.

Contribuie la normalizarea nivelului de colesterol din organism.

✔ Contribuie la menținerea funcției normale a creierului.

2. Uleiul de in

Semințele de in, dar și uleiul sunt folosite de mii de ani, în special în cultura mediteraneană. Uleiul este obținut din semințele de in și este o sursă excelentă de acid linoleic, de acizi grași Omega-3, dar și de fibre dietetice.

În pești precum somonul, acizii grașii Omega 3 sunt reprezentați de acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA). Uleiul de semințe de in este cea mai bogată sursă de alfa-linolenic (ALA), care este o alegere bună pentru vegani sau pentru cei care nu vor să mănânce pește.

✔ Contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului în sânge.

✔ Protejează organismul de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi.

✔ Ajută la îmbunătățirea tranzitului intestinal.

3. Fructe și legume

Coacăzele sunt fructele cu cel mai ridicat conținut de antioxidanți, despre care se știe că au un efect benefic asupra colesterolului mărit. 

Fiind unele dintre cele mai bogate surse de licopen, roșiile previn acumularea și depunerea colesterolului pe pereții arterelor. Atunci când roșiile sunt gătite, cantitatea de licopen crește.

Cu un conținut bogat în polifenoli, antioxidanți care previn formarea radicalilor liberi, strugurii au, de asemenea, un impact pozitiv și asupra colesterolului.

Portocalele, lămâile și grepfrutul au un conținut bogat de vitamina C și sunt eficiente în reducerea nivelului de colesterol „rău” LDL.

Morcovii sunt bogați în conținutul de betacaroten, despre care se știe că este un antioxidant puternic, care joacă un rol important în reducerea colesterolului “rău”.

Leguminoasele (fasolea, mazărea și lintea) conțin multe fibre, minerale si proteine. Înlocuirea unor cereale rafinate și a cărnii procesate din dietă cu leguminoase poate reduce riscul de boli de inimă.

4.  Avocado

Sursă bogată de grăsimi mononesaturate și fibre - doi nutrienți care ajută la scăderea LDL „rău” și la creșterea colesterolului HDL „bun”, avocado-ul este un fruct excepțional. Studiile clinice susțin efectul de scădere a colesterolului pe care îl are acest fruct. 

Pe lângă grăsimi mononesaturate, avocado conține și multe vitamine și minerale: vitaminele A, C, D, E, K, vitamina B6, vitamina B12, acid folic, potasiu, luteină și antioxidanți. 

✔ Sursă de grăsimi mononesaturate și fibre.

✔ Fluidizează sângele și împiedică formarea cheagurilor de sânge.

✔ Susține un sistem imunitar sănătos și puternic.

5. Orz și alte cereale integrale

Cel puțin jumătate din cerealele consumate ar trebui să fie cereale integrale deoarece, spre deosebire de cele rafinate, cerealele integrale scad nivelul de colesterol rău și reduc riscul dezvoltării bolilor de inimă.

Nutrienții din cerealele integrale furnizează organismului o cantitate importantă de vitamina B, inclusiv riboflavina, niacina, acid folic - substanțe necesare pentru menținerea unui sistem nervos sănătos.

Tărâțele și fibrele din cerealele integrale îngreunează procesul de descompunere a amidonului din glucoză, realizat de către enzimele digestive. Fibrele solubile ajută la scăderea colesterolului, în timp ce fibrele insolubile stimulează mișcările peristaltice ale tractului digestiv.

✔ Cerealele integrale scad nivelul de colesterol.

✔ Susțin sănătatea sistemului nervos. 

Stimulează mișcările peristaltice ale tractului digestiv.

Doza De Sănătate sare în ajutor!

Vă prezentăm BioOmega 369 și Happy Family – soluția optimă pentru gestionarea nivelului de colesterol. BioOmega 369 este un supliment cu uleiuri cu potență ridicată, bogat în acizi grași omega-3. S-a demonstrat că acești acizi grași esențiali ajută la scăderea trigliceridelor și a colesterolului LDL (rău), în timp ce crește colesterolul HDL (bun). Happy Family este un supliment natural care conține un amestec de 70 de ingrediente, special create pentru a susține un nivel sănătos de colesterol. Împreună, aceste două produse funcționează pentru a oferi un sprijin complet pentru menținerea nivelurilor sănătoase de colesterol și a sănătății cardiovasculare generale.

BioOmega 369

Contribuie la funcția normală a inimii (EPA și DHA)

Conține acizi grași esențiali (Ulei de pește)

Contribuie la controlul greutății (Ulei de in)

Recomandat ca adjuvant în:

Hipercolesterol, hiperglicemie.

Ateroscleroză, hipertensiune arterială, tromboze, infarct miocardic, insuficiență cardiacă, palpitații.

Inflamații: osteoartrită, artrită reumatoidă.

Diabet zaharat tip II, obezitate.

Alergii, anorexie, depresie, fibromialgie, glaucom, tulburări de memorie, migrene, osteoporoză.

Infertilitate hormonală masculină și feminină, afecțiuni benigne ale prostatei.

-------------------------------

✔ Poate ajuta la funcționarea cognitivă optimă (Ulei de pește)
✔ Contribuie la păstrarea sănătății psihice și la relaxare (Ulei de In)
✔ Poate ajuta la reglarea valorii lipidelor în sânge (Ulei de pește)
✔ Ajută la menținerea articulațiilor sănătoase, flexibile și mobile (Ulei de pește și ulei de Limba-mielului)
✔ Ajută la funcționarea normală a sistemului digestiv (Ulei de in)
✔ Contribuie la reducerea apetitului și a aportului caloric (Ulei de In)

Conține 40 de capsule.

Compoziție / 3 capsule:

✔ Ulei de pește (18% EPA, 12 % DHA) - 1200 mg.

✔ Ulei de In - 1200 mg.

✔ Ulei de Limba-mielului - 1200 mg.

Happy Family

Happy Family conține - 23 de vitamine și minerale, 9 extracte naturale din plante și fructe, 7 extracte naturale din alge, 24 de pulberi naturale din fructe și legume și 7 ciuperci. Cele 70 de ingrediente active asigură necesarul zilnic de nutrienţi esenţiali, reglând metabolismul, crescând imunitatea și asigurând o funcționare optimă a organismului.

✔️ Reduce oboseala și extenuarea

✔️ Susţine metabolismul energetic normal

✔️ Susţine sănătatea sistemului imunitar

✔️ Contribuie la menţinerea sănătăţii psihice și a funcţiei cognitive

✔️ Menţine sănătatea sistemului osos și muscular

✔️ Menţine sănătatea pielii, părului și a unghiilor

✔️ Ajută la eliminarea radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea pielii

✔️ Ajută la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, a ligamentelor, a gingiilor și a pielii

Conține: 30 comprimate.

Compoziție:

Extract de Ginseng-chinezesc standardizat 2% ginsenozide, calci, mix-ul de ciuperci (Maitake, Shiitake, Cordyceps sinensis, Coama leului, Agaricus blazei, Chaga, Păstrăv de fag), vitamina C, magneziul, mix de fructe (rodie, coacăze, cireșe, zmeură, ananas, struguri, cătină, soc, afine, acai, portocale, papaya), mix de legume (varză, kale, ghimbir, dovleac, sfeclă, brocoli, spanac, ceapă, morcov, roșii, iarbă de grâu, iarbă de orz, lucernă), spirulina standardizată 60% proteine, extract de sâmburi de struguri, extract de Polygonum cuspidatum standardizat 20% resveratrol, extract de ceai-verde standardizat 98% polifenoli, extract de măceș standardizat 50% vitamina C, extract de cătină, extract de ginseng-siberian standardizat 0,4% eleutherozide, extract de Ginkgo biloba standardizat 24% ginkgoflavonoide și 6% lactone terpenice, extract de guarana standardizat 16% cafeină, extract de kelp, vitamina E, fier, chlorella ecologică standardizată.

💰 Profită acum de oferta promoțională 2+1 Gratis! La doar 99Ron cu Transportul Gratuit! 💰

Doza de SanatateDoza de SanatateDoza de Sanatate

Preț întreg 165

Va mulțumim pentru comandă! Unul dintre operatorii noștri telefonici o să vă contacteze pentru confirmarea datelor de livrare.
Ne pare rău. A apărut o eroare. Vă rugăm să incercati din nou.
Comanda acum pe messenger
Comenzi Telefonice
0771 104 521
Contact Office
0729 323 347