💡Astenia de primăvară: Mit sau realitate!

Astenia de primăvară este o stare de oboseală, epuizare și lipsă de energie, care apare la unii oameni în perioada de tranziție de la sezonul rece la cel cald. Această stare poate fi cauzată de schimbările de lumină, de temperatură, de ritmurile de somn sau de dietă.

Cuvântul „astenie" provine din limba greacă și înseamnă „fără vlagă”

💰 Citește articolul până la final și beneficiezi de o surpriză din partea noastră! 💰

Astenia de primăvară poate fi trădată de următoarele simptome:

  • Oboseală la nivel fizic, dar și mental, chiar extenuare sau epuizare;
  • Tristețe resimțită fără motiv;
  • Lipsa poftei de mâncare;
  • Slăbiciune musculară;
  • Dureri de cap;
  • Căderea părului;
  • Pierderea apetitului sexual;
  • Scăderea tensiunii arteriale;
  • Insomnii;
  • Dificultăți de concentrare;
  • Tulburări de greutate;
  • Apatie;
  • Anxietate și irascibilitate.

Iată câteva informații mai puțin cunoscute despre astenia de primăvară:

👭Astenia de primăvară este o problemă mai des întâlnită la femei decât la bărbați.

În unele țări, precum Finlanda, astenia de primăvară este recunoscută oficial ca o tulburare medicală, care poate fi tratată cu medicamente prescrise de medicul de familie.

🐶Astenia de primăvară poate afecta și animalele, nu doar oamenii. De exemplu, la câini, astenia de primăvară poate duce la scăderea apetitului și la oboseala crescută.

☀️Unele cercetări sugerează că astenia de primăvară poate fi legată de nivelurile mai scăzute de vitamina D din organism, care pot fi cauzate de expunerea redusă la soare în timpul iernii.

🧘🏼♂️Nu există un tratament universal recunoscut pentru această afecțiune, ci doar recomandări generale pentru a reduce simptomele. Unele persoane găsesc însă alinare în terapiile alternative, precum acupunctura sau meditația.

Doza De Sănătate sare în ajutor!

Vă prezentăm produsele noastre Happy Family și Trimuno Protect. Aceste două produse sunt concepute special pentru a vă ajuta să vă mențineți sănătatea și vitalitatea pe tot parcursul anului, în special în perioada de tranziție spre primăvară.

Happy Family este un supliment alimentar complex, care conține o gamă largă de ingrediente naturale, vitamine și minerale esențiale. Cele 70 de ingrediente active ale acestui produs asigură necesarul zilnic de nutrienți esențiali, reglează metabolismul, crește imunitatea și asigură o funcționare optimă a organismului.

În plus, extractele naturale din plante, fructe, alge, pulberi naturali din fructe și legume și ciuperci conținute în Happy Family ajută la reducerea oboselii și a stresului și sprijină sănătatea sistemului nervos și cardiovascular.

Trimuno Protect este un supliment alimentar conceput special pentru a vă ajuta să vă întăriți sistemul imunitar în perioada asteniei de primăvară. Formula sa unică conține vitamina C, zinc, vitamina D3 și vitamina B2, care sunt esențiale pentru funcționarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina C ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Zincul este important pentru producerea normală a ADN-ului și pentru menținerea sănătății sistemului imunitar. Vitamina D3 ajută la absorbția și utilizarea eficientă a calciului și fosforului, precum și la menținerea sănătății oaselor și dinților. Vitamina B2 contribuie la menținerea sănătății pielii și mucoaselor.

TRIMUNO PROTECT

Contribuie la:

✔ Funcţionarea normală a sistemului imunitar (Vitamina C, Vitamina D, Zinc)

✔ Formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor și a pielii (Vitamina C)

✔ Funcţionarea normală a sistemului nervos (Vitamina C, Riboflavină)

✔ Menţinerea sănătăţii psihice (Vitamina C)

✔ Reducerea oboselii și extenuării (Vitamina C, Riboflavină)

✔ Menţinerea sănătăţii sistemului osos (Vitamina D)

✔ Menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular (Vitamina D)

✔ Funcţia cognitivă normală (Zinc)

✔ Sinteza normală de ADN (Zinc)

✔ Menţinerea sănătăţii sistemului osos, părului, unghiilor și pielii (Zinc)

✔ Menţinerea vederii normale (Zinc, Riboflavină).

Conține: 30 comprimate.

Compoziție / 1 comprimat:

✔ Vitamina C - 1000 mg

✔ Zinc - 25 mg

✔ Vitamina D3 - 50 μg

✔ Vitamina B2 - 2 mg

Happy Family conține - 23 de vitamine și minerale, 9 extracte naturale din plante și fructe, 7 extracte naturale din alge, 24 de pulberi naturale din fructe și legume și 7 ciuperci. Cele 70 de ingrediente active asigură necesarul zilnic de nutrienţi esenţiali, reglând metabolismul , crescând Imunitatea și asigurând o funcționare optimă a organismului.

✔️ Reduce oboseala și extenuarea

✔️ Susţine metabolismul energetic normal

✔️ Susţine sănătatea sistemului imunitar

✔️ Contribuie la menţinerea sănătăţii psihice și a funcţiei cognitive

✔️ Menţine sănătatea sistemului osos și muscular

✔️ Menţine sănătatea pielii, părului și a unghiilor

✔️ Ajută la eliminarea radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea pielii

✔️ Ajută la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, a ligamentelor, a gingiilor și a pielii

Conține: 30 comprimate.

Compoziție:

Extract de Ginseng-chinezesc standardizat 2% ginsenozide, calci, mix-ul de ciuperci (Maitake, Shiitake, Cordyceps sinensis, Coama leului, Agaricus blazei, Chaga, Păstrăv de fag), vitamina C, magneziul, mix de fructe (rodie, coacăze, cireșe, zmeură, ananas, struguri, cătină, soc, afine, acai, portocale, papaya), mix de legume (varză, kale, ghimbir, dovleac, sfeclă, brocoli, spanac, ceapă, morcov, roșii, iarbă de grâu, iarbă de orz, lucernă), spirulina standardizată 60% proteine, extract de sâmburi de struguri, extract de Polygonum cuspidatum standardizat 20% resveratrol, extract de ceai-verde standardizat 98% polifenoli, extract de măceș standardizat 50% vitamina C, extract de cătină, extract de ginseng-siberian standardizat 0,4% eleutherozide, extract de Ginkgo biloba standardizat 24% ginkgoflavonoide și 6% lactone terpenice, extract de guarana standardizat 16% cafeină, extract de kelp, vitamina E, fier, chlorella ecologică standardizată.

💰 Profită acum de oferta promoțională 2+1 Gratis! La doar 99 Ron cu Transportul Gratuit! 💰

Doza de SanatateDoza de SanatateDoza de Sanatate

Preț întreg 168

Va mulțumim pentru comandă! Unul dintre operatorii noștri telefonici o să vă contacteze pentru confirmarea datelor de livrare.
Ne pare rău. A apărut o eroare. Vă rugăm să incercati din nou.
Comanda acum pe messenger
Comenzi Telefonice
0771 104 521
Contact Office
0729 323 347